Безкоштовна доставка на замовлення від 1000грн

ГоловнаМагазинМаски, Шампуні КореяЗволожуюча тканинна маска(Корея) для обличчя з гіалуроновою кислотою Eyenlip

Зволожуюча тканинна маска(Корея) для обличчя з гіалуроновою кислотою Eyenlip

Тип шкіри:для будь-якого типу, нормальний тип, жирний тип, сухий тип, комбінований тип
Стан шкіри:без особливих умов, зневоднена шкіра, вікова шкіра
Призначення:боротьба з першими ознаками старіння, наситити шкіру, прибрати лущення, зволожити шкіру, освіжити шкіру
Основні компоненти:щитолисник азійський (центелла), мед, коричник китайський, гіалуронова кислота
Вік:від 14+ років
Текстура:тканинна основа
Країна виробник:південна корея
Бренд:EYENLIP

Тканинна маска з гіалуроновою кислотою, EYENLIP, Hyaluronic Acid Moisture Essence Mask – ефективний засіб, що забезпечує комплексний догляд з дією, що омолоджує. Продукт має тканинну основу, зручно накладається на обличчя, і густо просочений цілющою есенцією, яка здатна вже з першого застосування помітно покращити стан шкіри.

Тканинна маска має потужний зволожуючий ефект. Засіб активно бореться з набряклістю, розгладжує дрібні зморшки, та сприяє відновленню текстури шкіри. Крім того, активна формула діючих компонентів робить тон обличчя однорідним і покращує колір шкіри, надаючи йому здоровий колір і природний блиск.

Гіалуронова кислота – потужна омолоджуюча речовина, здатна глибоко зволожити епідерміс, і утримувати в його шарах необхідну кількість вологи. Компонент вирівнює шкірний покрив, заповнюючи собою мімічні зморшки і зменшуючи глибші. Протизапальна властивість дозволяє зняти роздратування і заспокоїти шкіру при запаленні.

Гіалуронова кислота також виступає захисником від зовнішніх факторів, враховуючи УФ-промені, що дає змогу уповільнити процес вікових змін.

Екстракт чорної ікри сприяє активізації обмінних процесів, позбавляє шкірний покрив від токсинів та шлаків, а також виключає утворення комедонів та сальних пробок. Інгредієнт вітамінізує шкіру, насичуючи її великою кількістю корисних мінералів та жирних кислот.
Центелла азіатська – рослинний компонент, що має сильну антиоксидантну дію. Завдяки своїй цілющій властивості, центелла усуває більшість видів бактерій, знімає запальні процеси, і розгладжує рубці та шрами після вугрових висипань, попереджаючи їх нове утворення. Компонент усуває набряки, відновлює водно-сольовий баланс і сприяє прискореній регенерації клітин.

49,00 грн.

Немає в наявності

В список побажань Запитати за товар
Артикул: 18497 Категорія:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Зволожуюча тканинна маска(Корея) для обличчя з гіалуроновою кислотою Eyenlip”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *