Безкоштовна доставка на замовлення від 1000грн

ГоловнаМагазинМаски, Шампуні КореяЗволожуюча маска(Корея) для обличчя з деревним вугіллям Eyenlip

Зволожуюча маска(Корея) для обличчя з деревним вугіллям Eyenlip

Тип шкіри:жирний тип, комбінований тип
Стан шкіри:без особливих умов, підліткова шкіра, проблемна шкіра
Призначення:очистити пори, вирівняти тон, прибрати жирний блиск, прибрати лущення, зволожити шкіру
Основні компоненти:чорниця, морква, вугілля, гліцерин, гіалуронова кислота
Вік:від 14+ років
Текстура:тканинна основа
Країна виробник:південна корея
Бренд:EYENLIP

Очищуююча тканинна маска з деревним вугіллям, EYENLIP, Charcoal Moisture Essence Mask призначена для очищення, зволоження та оздоровлення на клітинному рівні. Використання маски допоможе усунути недоліки проблемної шкіри, покращить її колір, і надасть обличчю сяючого природного блиску.

Продукт, заснований на порошку деревного вугілля, ретельно очищає шкірний покрив і пори від усіх видів забруднень, позбавляє сальних пробок, усуває камедони, і надає обличчю матового тону. Діючі інгредієнти складу ведуть активну боротьбу з хвороботворними бактеріями та токсинами, запобігаючи подразненню, інфікуванню та запальним процесам.

Цілюща есенція сприяє нормалізації шкірної мікрофлори та покращує обмін речовин. В результаті нанесення засобу, шкіра набуває відпочиваючого вигляду, стає тонізованою і свіжою.

Порошок деревного вугілля – ідеальний вибір компонента для проблемного та жирного типу шкіри. Речовина здатна глибоко очистити шкіру від бруду, пилу, шкірного сала, і навіть сальних пробок. Завдяки цьому інгредієнту, пори стають вільними, а кисень простіше і легше надходить до клітин.

Екстракт моркви сприяє зниженню концентрації меланіну, за рахунок чого активно бореться з пігментацією, висвітлюючи темні ділянки шкіри. Обличчя набуває здорового та насиченого тону.

Екстракт чорниці надає освітлюючий ефект, насичує епідерміс великою кількістю вітамінів та фруктових кислот, а також освітлює пігментні плями. Крім того, чорниця усуває прояви жирного блиску і дарує шкірі почуття свіжості.

49,00 грн.

Немає в наявності

В список побажань Запитати за товар
Артикул: 18501 Категорія:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Зволожуюча маска(Корея) для обличчя з деревним вугіллям Eyenlip”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *