Безкоштовна доставка на замовлення від 1000грн

ГоловнаМагазинДогляд за волоссямPK 1207 Shape mousse моделюючий мус сильної фіксації 300 мл

PK 1207 Shape mousse моделюючий мус сильної фіксації 300 мл

Професійний моделюючий мус для сильної фіксації Pura Kosmetica Shape Modelling Mousse є відмінним варіантом засобу, що супроводжує стайлінговий ритуал. Воно відрізняється бездоганними функціональними властивостями, тому задовольнить вимоги навіть найвибагливішого перукаря. Завдяки ніжній текстурі, що тане, косметичний продукт дуже простий і зручний у використанні. З його допомогою чарівна дівчина зможе створити об’ємне укладання, ефектні кучері або складнішу зачіску.

Мус не надає дії, що склеює, тому не зіпсує природний вид пасм. Він надійно фіксує завитки в бажаному положенні за рахунок високої концентрації мікрочастинок, що закріплюють синтетичного походження в складі. Він запобігає процесу дегідратації волосся і на надійно захищає його від деструктивного впливу стайлінгових приладів.

Спосіб застосування:

Добре збовтати перед використанням. Тримаючи флакон у вертикальному положенні за допомогою дозатора взяти невелику кількість засобу. Нанести на вологе волосся і приступити до сушіння волосся феном або дифузором. Для отримання природного об’єму сушити природним способом, щоб одержати м’які хвилі.

Виробник – Італія

324,00 грн.

1 в наявності

В список побажань Запитати за товар
Артикул: 18920 Категорія:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “PK 1207 Shape mousse моделюючий мус сильної фіксації 300 мл”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *