Безкоштовна доставка на замовлення від 1000грн

ГоловнаМагазинДогляд за волоссямВітаміни для волосся ELLIPS Бездоганний шовк Жовті(50шт)

Вітаміни для волосся ELLIPS Бездоганний шовк Жовті(50шт)

Незмивне масло для волосся у вигляді капсул. Це масло відрізняється легкою структурою і швидко вбирається. Корисні вітаміни й масла проникають в глибокі шари волосся і зберігають потрібний рівень зволоженості.

Вітаміни-масло для волосся з провідною технологією Pro-Keratin Complex поліпшують структуру волосся і роблять його гладким, як шовк. Одна капсула надійно захищає волосся, огортаючи його і запобігаючи випаровування вологи. Масло алое вера дбайливо доглядає за волоссям і допомагає йому стати блискучим і шовковистим.

Спосіб застосування: вимити волосся, просушити рушником, відкрити за допомогою ножиць одну капсулу і нанести на вологе волосся. Не змивати. Сушити й укладати волосся як зазвичай.

Склад: Cyclopentasiloxane,Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Soybean (Glycine Soja) Oil, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Aloe Barbadensis (Leaf) Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenyl Ethyl Ether, Isostearic Acid, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Aminomethyl Propanol.

Тип волосся: всі типи, сухе волосся, пористе волосся

Об’єм: 50*1 мл

Виробник: PT KINO INDONESIA

Увага! Тільки для зовнішнього використання. Зберігати в недоступному для дітей місці. Кінцева дата використання вказана на пакованні. У разі попадання в очі промити великою кількістю води.

595,00 грн.

9 в наявності

В список побажань Запитати за товар
Артикул: 22076 Категорія:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Вітаміни для волосся ELLIPS Бездоганний шовк Жовті(50шт)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *