Безкоштовна доставка на замовлення від 1000грн

ГоловнаМагазинКрема КореяКрем для обличчя з колагеном Enough W Collagen Pure Shining Cream 50ml

Крем для обличчя з колагеном Enough W Collagen Pure Shining Cream 50ml

Enough Крем для обличчя відбілюючий з колагеном – це інноваційний засіб, розроблений спеціально для тих, хто прагне отримати свіжий, сяючий та рівномірний відтінок шкіри. Цей крем поєднує в собі корисні властивості відбілюючих компонентів зі зволожуючими і живильними властивостями колагену.

Формула крему Enough з колагеном містить потужні відбілюючі інгредієнти, такі як екстракт арбутіну і вітамін С, які допомагають зменшити пігментацію, вирівняти тон шкіри і розгладити темні плями та пігментні дефекти. Крім того, колаген, який входить до складу крему, сприяє зволоженню і відновленню шкіри, роблячи її більш еластичною та молодішою.

Цей крем має легку текстуру, яка швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного або липкого відчуття. Для використання достатньо нанести невелику кількість крему на очищену шкіру обличчя і помасажувати до повного вбирання. Рекомендується використовувати крем регулярно, ранком і ввечері, для досягнення видимих результатів відбілювання та поліпшення тону шкіри.

361,00 грн.

Немає в наявності

В список побажань Запитати за товар
Артикул: 23118 Категорія:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Крем для обличчя з колагеном Enough W Collagen Pure Shining Cream 50ml”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *