Безкоштовна доставка на замовлення від 1000грн

ГоловнаМагазинРізне КореяЗволожуючий пілінг-гель з екстрактом авокадо Farmstay Real Avocado Deep Clear Peeling Gel 100ml

Зволожуючий пілінг-гель з екстрактом авокадо Farmstay Real Avocado Deep Clear Peeling Gel 100ml

Корейський пілінг для обличчя Farm Stay Real Avocado Deep Clear Peeling Gel очищає шкіру не тільки від пилу, а й від надлишків шкірного сала, при цьому м’яко знімаючи роговий шар дерми, тим самим роблячи її м’якою і ніжною. Засіб прибирає чорні крапки і звужує пори, покращує колір обличчя і допомагає зменшити висипання.

Активні компоненти.

Авокадо містить безліч корисних жирних кислот, якими насичує шкіру, також освітлює пігментацію і запобігає її появі, живить. Цей фрукт допомагає зменшити зморшки і заломи, підвищує еластичність і тургор дерми.

Алантоїн стимулює відновлення шкіри, допомагає прибрати роговий шар епідермісу, пом’якшує шкіру, загоює ранки і сприяє регенерації.

Роза володіє дренажним ефектом і прибирає набряклість, також регулює роботу сальних залоз, допомагає заспокоїти запалення, прибрати лущення і висипання.

Зелений чай тонізує шкіру і покращує колір обличчя, підвищує тургор шкіри і її захисні властивості, попереджає появу зморшок.

Камелія зволожує і захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, живить, надає тонізуючу дію, камелія підвищує бар’єрну функцію дерми, в тому числі і від ультрафіолету.

Результат. Вже після першого застосування пілінгу ви помітите, що шкіра обличчя стала м’якою, ніжною і бархатистою, звузилися і очистилися пори, пігментація стала світліше. При регулярному застосуванні висипання зменшаться, стане майже непомітна пігментація, вирівняється тон обличчя, дрібні мімічні та вікові зморшки зникнуть, вирівняється рельєф дерми.

Спосіб застосування. На очищену вологу шкіру обличчя нанесіть пілінг і м’яко помасажуйте шкіру 2-3 хвилини, уникаючи області навколо губ і очей. Змийте засіб чистою водою. Рекомендується до застосування 2-3 рази в тиждень.
Виробник – Корея

142,00 грн.

2 в наявності

В список побажань Запитати за товар
Артикул: 24627 Категорія:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Зволожуючий пілінг-гель з екстрактом авокадо Farmstay Real Avocado Deep Clear Peeling Gel 100ml”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *