Безкоштовна доставка на замовлення від 1000грн

ГоловнаМагазинРізне КореяФілер для волосся з керамідами (Корея)FarmStay Ceramide Damage Clinic Hair Filler 13ml

Філер для волосся з керамідами (Корея)FarmStay Ceramide Damage Clinic Hair Filler 13ml

Зволожувальний філер Ceramide Damage Clinic Hair Filler — екстрена допомога пошкодженому, ламкому та сухому волоссю. Засіб повертає йому життєву силу, надає блиску та еластичності. Рідкий філер після змішування з водою у рівних пропорціях перетворюється у концентрований крем, який легко наносити та розподіляти по всій довжині волосся.

Засіб містить у складі кераміди — відновлювальний компонент, що заповнює пошкоджені лусочки кутикули волосся та відновлюють їхню структуру зсередини. Волосся розгладжується, зміцнюється, стає більш еластичним та захищеним від травмування під час сушіння феном або укладання. Гідролізований колаген живить шкіру голови та волосяні цибулини, відновлює пошкоджені ділянки волосся та попереджає їх надмірне випадіння. Амінокислоти шовка у складі філеру — зволожувальний та живильний компонент, захищає волосся від надмірної втрати вологи, робить його більш слухняним та пружним.

74,00 грн.

7 в наявності

В список побажань Запитати за товар
Категорія:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Філер для волосся з керамідами (Корея)FarmStay Ceramide Damage Clinic Hair Filler 13ml”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *