Безкоштовна доставка на замовлення від 1000грн

ГоловнаМагазинТЕСТЕР LUXTom Ford Black Orchid ТЕСТЕР LUX унісекс 60 мл

Tom Ford Black Orchid ТЕСТЕР LUX унісекс 60 мл

Black Orchid- унікальний унісекс аромат від знаменитого Тома Форда. Це східно-квітковий одеколон, що володіє всіма якісними особливостями майстра. Black Orchid – справжня чорна орхідея, виведена спеціально для Тома Форда. Її екстракт витягувався за допомогою особливих хімічних продуктів. В результаті вийшов томний, загадковий, повний таємничості аромат, оцінений по достоїнству професіоналами.

характеристика
Аромат чорної орхідеї захопив і звичайних користувачів. В авторській задумом побачили нескінченну любовну історію, розкішну елегантність, ідеальне досконале творіння парфумерного світу.
Чорна орхідея, як нескінченні обпалюють поцілунки, втім, сексуальна тема завжди присутній в творах Тома Форда. Його деякі рекламні компанії навіть заборонялися в різних країнах, а назви ароматів можна вимовляти вголос, в культурному суспільстві.
Чорна орхідея, на щастя, оминула всі ці заборони і стала об’єктом загального захоплення навіть до початку продажів. Як повідомили творці шедевра, аромат втілює собою мрії, думки, які в будь-якому суспільстві вважаються провокаційними, притягають, яскравими.

офіційний опис
Парфуми, так само, як і найзаповітніші мрії виглядає дивною спалахом, залишаючи про свою власницю або власника незабутнє враження. Елітний, східно-квітковий парфум включив в себе наступні інгредієнти:

Верх: Жасмин, Гардения, іланг, бергамот.
Серце: Прянощі, Фрукти, Лотос, Орхідея.
База: Ветивер, сандалового дерева, пачулі, Амбра, Ладан, Ваніль, Шоколад.
У досить багатому наборі найбільш виражені землисті ноти бергамота і чорної смородини. Чорна орхідея позначена в складі в серцевої частини, але вона втрачається на тлі прянощів і лотоса. Шлейф цього аромату особливо сильно привертає увагу, в композиційному складі тут дійсно зібрано безліч компонентів.

Виробник – Емірати

160,00 грн.

5 в наявності

В список побажань Запитати за товар
Артикул: 22232 Категорія:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Tom Ford Black Orchid ТЕСТЕР LUX унісекс 60 мл”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *